Sportingbet

Sportingbet este unul dintre primele cazinouri online oferind pariuri sportive si jocuri de cazinou inca din anul 1998. Sportingbet are sediul in Malta iar datorita experientei castigate incepand din anii ’90 pana in prezent a reusit sa stranga circa 4 milioane de client in toata lumea.

Sportingbet isi imparte oferta intre jocurile de cazinou și pariurile sportive. Printre jocurile de cazinou avem, de exemplu, BlackJack și Ruleta iar pentru a complete oferta clienții pot juca, de asemenea, poker sau pot plasa pariuri sportive pe jocuri virtuale. Printre tipurile de sporturi pe care puteți paria regasim fotbal, Formula 1, volei, darts sau biliard. Acestea sunt doar cateva dintre sporturile populare, dar oferta este mult mai diversificata, pe site regasindu-se mult mai multe sporturi care va asteapta sa plasati pariurile. Daca sunteti in cautare de cote atractive si de oferte promotionale de bun venit atunci Sportingbet este solutia.

Avantaje:

  1. Sportingbet este autorizat de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc din Romania prin Decizia 2163/28.08.2015
  2. Este posibil sa efectuati pariuri sportive și sa jucati jocuri de cazinou
  3. Sunt posibile pariuri pe sporturi virtuale
  4. Evenimentele speciale sunt prezentate în mod clar
  5. Serviciul FAQ de intrebări frecvente răspunde la multe întrebări înainte de a avea nevoie de a contacta serviciul pentru asistenta clienți
  6. Serviciul asistenta pentru clienti are un număr de telefon din Romania
  7. Aplicatia pentru dispositive mobile functioneaza foarte bine fara probleme

Dejavantaje:

  1. Structura paginii de internet nu apare pe deplin dezvoltata
  2. Serviciul pentru clienți nu este accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână din 7

Platforma online

Platforma de internet Sportingbet se prezinta in modul urmator: Pe partea din stanga, veți găsi un acces rapid la sporturile populare, cu toate ca acestea, de asemenea, se regasesc si pe antet. Pe coloana din dreapta clienții găsesc pariurile lor curente. In centrul platformei este prezentată oferta zilei. Tot in partea centrala se regasesc si promotiile oferite de Sportingbet sau Bonusul de 100% Fara Risc valabil doar la prima depunere. In mod normal clientii trebuie sa indeplinesca niste conditii prestabilite pentru a beneficia de Bonusul oferit.

De asemenea, este posibil ca pariurile sa fie facute si prin intermediul aplicatiei pentru dispozitive mobile. Din pacate aplicatia Sportingbet este facuta doar pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS. Utilizatorii cu sistemul de operare Android nu pot avea inca satisfactia sa faca pariuri decat prin browser-ul de internet al dispozitivului mobil.

Deschiderea contului

Deschiderea unui nou cont nu este un procedeu deosebit de dificil. Părțile interesate nu trebuie decat sa introduca datele cu caracter personal și în cele din urmă să fie selectată o formă de plată, astfel încât să puteți plasa, de asemenea, pariurile. Pentru aceasta utilizatorii pot folosi Skrill Moneybookers, Visa, Mastercard, Ukash, Paysafecard, Neteller, Click2Pay, Speedcard sau serviciul de transfer bancar.

Serviciu / Suport clienti

Inca de la inceput Sportingbet a creat un bogat FAQ pentru a răspunde la o mulțime de întrebări care pot fi făcute. Utilizatorii, pe langa acest aspect, pot contacta serviciul pentru clienți prin telefon la numărul +40316300581. Suportul clienti poate fii contactat si prin e-mail sau prin live chat. Programul de lucru este de luni pana duminica de la ora 10:00 pana la ora 20:30.

Concluzie

Oferta Sportingbet se imparte in doua, de o parte pariurile sportive iar de cealalta parte jocurile de cazinou. In oferta de pariuri sportive existenta sunt incluse foarte multe sporturi.
Aplicatia mobila este disponibil numai pentru dispozitivele iOS. Utilizatorii Android trebuie să navigheze pe site-ul web direct de pe dispozitivele mobile dar acest lucru nu reprezinta un impediment deoarece navigarea direct pe site se face fara niciun fel de problema. Sportingbet este o solida agentie de pariuri sportive si jocuri de cazinou.

In final va sfatuim sa nu abuzati si sa jucati responsabil.

Ofertă exclusivă de bun venit la cazinou: 100% până la 700 RON

Joaca acum