NetBet

Netbet Casino face parte dintr-un grup de cazinouri virtuale foarte prezent pe plan european. Cazinoul este proprietatea grupului Cosmo Gambling Company Limited și este licențiat și reglementat de jurisdicția jocurilor de noroc din Romania si anume de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Software-ul cazinoului este asigurat de IGT, Net Entertainment, iSoftBet, Leander Games si Amaya. Este vorba despre furnizori cunoscuti și capabili să garanteze jocuri fantastice, care permit utilizatorului să folosească mai mult de 400 de jocuri de tip slot machine.

NetBet în ciuda experienței sale tinere, încă din primele momente a fost notabil pentru bogăția de oferte și jackpot-uri lunare care pot satisface toate tipurile de jucători.

NetBet isi imparte oferta intre jocuriile de cazinou si pariurile sportive. De asemenea sunt prezente atat jocuri de cazinou clasice dar si cele cu Live Dealer iar la pariuri sportive pariorii au posibilitatea sa parieze atat pe pariurile normale din diferite sporturi dar si pe pariuri Live. Pasionatii de Poker se pot bucura si de turnee foarte frumoase de poker pe care NetBet le pune la dispozitie.

Bonusuri oferite de NetBet

Bonusurile NetBet difera in functie de categoria in care vreti sa jucati. Acestea sunt diferite si trebuie sa intrati in fiecare categorie in parte pentru a vedea care bonus este mai convingator.NetBet se imparte pe categorii si anume: Sport, Pariuri Live, Cazino, Dealeri Live, Vegas si Poker.

Sporturi

Sporturile pe care puteti paria sunt printre cele mai importante sporturi la nivel mondial si anume: fotbal, baschet, badminton, baseball, biliard, box, ciclism, cricket, curse de cai, fotbal american, futsal, golf, handbal, hochei pe iarba, hochei pe gheata, lupte, motociclism, netball, polo, rugby, speciale, snooker, speedway, surf, tenis, volei, volei pe plaja, etc.

Suportul tehnic

Un alt punct forte pe care il are NetBet este suportul pentru clienti care vine in intampinarea clientilor pentru a rezolva orice tip de problema. Inainte de a contacta asistenta clienti puteti citi rubrica FAQ unde sunt prezentate intrebarile frecvente cu raspunsurile aferente acestora. Asistenta clienti este disponibila fie prin telefon la nr. +40 373780165, prin live chat intre orele 10:00 – 23:00 sau prin formularul e-mail.

Trafic site

Traficul site-ului este în continuă creștere, datorită deschiderii secțiunii cazinoului. Acest lucru înseamnă că untilizatorii activi se regasec chiar si in afara orelor de varf.

Monedele si limbile folosite de catre NetBet

Printre monedele disponibile se regasesc principalele monede internationale dar si multe altele. Monede disponibile: EURO, USD, RON, CAD, CHF, GBP etc. Limbiile in care NetBet se adreseaza clientilor sai sunt urmatoarele: Romana, Engleza, Franceza, Germana, Greaca, Rusa, Spaniola etc.

Opţiuni de plată

NetBet foloseste ca si optiuni de plata atat pentru a depune cat si pentru a retrage printre cele mai sigure metode de pe piata la ora actuala. Printre metodele de plata pe care NetBet le utilizeaza amintim urmatoarele: MasterCard, Visa, Neteller, Entropay, Paysafecard, Skrill Moneybookers, Astropay, Euteller si altele.

Jocurile oferite de catre NetBet

NetBet ofera mai multe mese de ruletă, blackjack și baccarat in versiunea classica sau speciala, cu diferite limite. Slot-uri de la IGT si iSoftBet ca Rango, Pixies of the forest, Star Trek si Royal Cash. Slot-uri NetEnt cu rotiri gratuite și jocuri bonus, inclusiv Gonzo’s Quest, Starburst și Robin Hood. Video Poker simplu sau multi hand, în mai multe variante.

Comunitatea NetBet

Comunitatea este foarte variată, având în vedere combinația intre jucătorii cu experiență si jucatatorii ocazionali. Este, de asemenea, o comunitate foarte activă pe Facebook, unde puteți găsi informatii despre promoțiile curente si foarte multe noutati despre NetBet.

Concluzie

NetBet este, probabil, cazinoul online care se mândrește cu cel mai mare număr de jocuri și slot machines, deoarece exploatează bine mai multe software-uri pentru jocuri: NetEnt, IGT, iSoftBet si Amaya. Pentru a avea o experienta cat mai cat mai mai buna asupra ofertelor pe care le ofera NetBet va invitam sa vizitati site-ul netbet.ro!

Jucati responsabil si distractia va este garantata!

NetBet

Dublează-ți primul depozit până la 800 RON

Joaca acum